[rev_slider_vc alias=”muut-sivut-slider”]

Joensuun Keittiötukku Oy

Tietoa

Joensuun Keittiötukku Oy on joensuulainen vuonna 2003 perustettu kiintokalustealan yritys. Olemme puhtaasti paikallinen ja oman henkilöstömme lisäksi työllistämme useita paikallisia alihankkijoita. Myymälämme yhteydessä sijaitsee myös tuotantoyksiköt ja varastot, joten pystymme takaamaan nopeat toimitukset ja joustavan tavan toteuttaa asiakkaidemme kalustetarpeita. Palvelemme uudisrakentajia ja remonttiasiakkaita, asikaskuntamme koostuu niin yksityishenkilöistä kuin yrityksistäkin.

Toiminta

Keittiökalusteiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat wc- ja kylpyhuonekalusteet, kodinhoitohuoneiden kalusteet, komerot, liukuovet, altaat, hanat ja kodinkoneet. Kalustekokonaisuuksien lisäksi teemme myös ovivaihtoja ja vanhan keittiön stailausta.

Täyden palvelun rakentajatalona tarjoamme kirjaimellisesti kaiken. Kalustesuunnittelun ja toteutuksen lisäksi voimme hoitaa myös muun siihen liittyvän remontin alihankkijoidemme avustuksella.

Käytämme rungoissa, ovissa ja tasoissa kotimaisia toimittajia ja tuotteiden laatu on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Arvostamme kotimaisuuden korkealle ja käytämme pääosin vain alihankkijoita, joiden tuotteet tehdään suomessa. Kaikkea ei suomessa kuitenkaan valmisteta (mm. saranat ja laatikot) ja näille tuoteryhmille olemme hankkineet eurooppalaiset toimittajat, joilla on korkea laatutaso.


Tervetuloa palveltavaksi!

Yhteistyökumppaneitamme

hahlekensapuu kivilahdeintrafrankemorahansgrohelapetekblumhelatukkur_mokkikaritmacollection-logo