Yhteystiedot

Ota yhteyttä:

Joensuun Keittiötukku Oy

Kauppakaari 1 (Teollisuuskatu 18)
80100 Joensuu
Puh. 013 313 000
myynti@keittiotukku.com

Avoinna:

Ma – Pe klo 10 – 17
Ke klo 17 – 18.30 (ajanvarauksella)
La suljettu 

Tervetuloa palveltavaksemme!

Antti
Saija Keittiötukku
Marko
Riikka Keittiötukku

Antti, 044 500 4137
antti@keittiotukku.com
Varaa aika Antille 

Saija, 044 500 4140
saija@keittiotukku.com
Varaa aika Saijalle

Marko, 050 330 7388
marko@keittiotukku.com

Riikka, 044 500 4139
riikka@keittiotukku.com
Varaa aika Riikalle 

Keittiötila

Joensuun Keittiötukku Oy on vuonna 2003 perustettu joensuulainen kiintokalustealan yritys

Tuotevalikoimiimme kuuluvat keittiökalusteet, kodinhoitohuoneen kalusteet, komerot, liukuovikomerot ja liukuovet, kylpyhuonekalusteet, wc-kalusteet, infrapunasaunat sekä lattialaminaatit.

Saat meiltä myös kalusteisiimme sopivat altaat, hanat, valaisimet, pistorasiat ja kodinkoneet, joita voit tilata myös yksittäisinä tuotteina. Lisäksi myymme myös kalusteovia, vetimiä, työpöytätasoja, välitilalevyjä ja monia muita kalusteissa käytettäviä tuotteita.

Joensuun Keittiötukku on täysin kotimainen ja paikallinen yritys. Yritys ei kuulu mihinkään ketjuun ja tuotevalikoimamme koostuu tarkkaan valitsemiemme kotimaisten valmistajien tuotteista. Meillä on myös omaa tuotevalmistusta, joten voimme räätälöidä kalusteet kaikenlaisine mitoituksineen  aina asiakkaan tilan ja tarpeiden mukaisesti.

Myymälämme suuressa näyttelytilassa voit tutustua erilaisiin malleihin ja kokeilla mekanismeja käytännössä. Käytämme suunnittelussa kalustesuunnitteluun tarkoitettua suunnitteluohjelmaa, josta löytyy suurin osa kotimaisten valmistajien tuotteista. Sen avulla voimme mallintaa huoneen ja näyttää hyvin realistisesti, miltä kalusteet tulisivat kotona näyttämään. Voit tutustua suunnitelmiin tietokoneen näytöllä, kännykällä tai tabletilla. Parhaan katselukokemuksen kuitenkin saat, kun laitat virtuaalilasit päähäsi ja uppoudut 3D-keittiösuunnitelmaan kuin seisoisit uudessa keittiössäsi.

Kysy lisää myyjiltämme!

Joensuun Keittiötukku Oy