Yhteystiedot

Ota yhteyttä:

Joensuun Keittiötukku Oy

Kauppakaari 1 (Teollisuuskatu 18)
80100 Joensuu
Puh. 013 313 000
myynti@keittiotukku.com

Avoinna:

Ma – Pe klo 10 – 17
Ke klo 17 – 19 (ajanvarauksella)
La (ajanvarauksella)

 

Huom! Lauantain aukioloajan ajanvaraukset on mahdollista tehdä vain isompien projektien tiimoilta (omakotitalokokonaisuudet, täydet keittiöremontit). 

 

Tervetuloa palveltavaksemme!

Olli Keittiötukku
Saija Keittiötukku
Reijo Keittiötukku
Riikka Keittiötukku

Olli, 044 500 4138
olli@keittiotukku.com

Varaa aika Ollille 

Saija, 044 500 4140
saija@keittiotukku.com

 

Varaa aika Saijalle

Reijo, 0400 509 692
reijo@keittiotukku.com

Riikka, 044 500 4139
riikka@keittiotukku.com

Varaa aika Riikalle 

Keittiötila

Joensuun Keittiötukku Oy on vuonna 2003 perustettu joensuulainen kiintokalustealan yritys

Tuotevalikoimiimme kuuluu keittiökalusteet, kodinhoitohuoneiden kalusteet, komerot, liukuovikomerot ja liukuovet, kylpyhuonekalusteet, wc kalusteet, infrapunasaunat, sekä lattialaminaatit.

Kalusteisiimme sisältyy myös altaat, hanat, valaisimet, pistorasiat, kodinkoneet ja voit tilata näitä tuotteita myös yksittäin. Lisäksi myymme myös yksittäisiä kalusteovia, vetimiä, työpöytätasoja, välitilalevyjä ja paljon muuta kalusteissa käytettäviä tuotteita.

Joensuun Keittiötukku on täysin kotimainen ja paikallinen yritys. Yritys ei kuulu mihinkään ketjuun ja tuotevalikoimamme koostuu tarkkaan valitsemiemme kotimaisten valmistajien tuotteista. Meillä on myös omaa tuotevalmistusta, joten mitkään mitoitusratkaisut eivät ole esteenä vaan kalusteet räätälöidään aina asiakkaan tilan ja tarpeiden mukaisesti.

Myymälässämme on suuri näyttelytila, jossa voit tutustua erilaisiin malleihin ja kokeilla mekanismeja käytännössä. Käytämme suunnittelussa kalustesuunnitteluun valmistettua suunnitteluohjelmaa, jonka tuotekirjasto kattaa ison osan kotimaisten valmistajien tuotteista. Suunnitteluohjelmalla pystymme mallintamaan huoneen ja näyttämään hyvin realistisesti miltä kalusteet kotona tulisivat näyttämään. Voit tutustua suunnitelmiin tietokoneen näytöltä, kännykällä tai tabilla. Parhaan katselukokemuksen kuitenkin saat kun laitat virtuaalilasit päähäsi ja uppoudut keittiösuunnitelmaan kuin seisoisit uudessa keittiössäsi.

Kysy lisää myyjiltämme.

Joensuun Keittiötukku Oy