Keittiö uuteen kotiin

Keittiö uuteen taloon

Oletko rakentamassa uutta taloa?

Keittiö uuteen taloon helposti Keittiötukusta. Saat kalusteet valmiiksi työmaalle toimitettuna ja hoidamme myös kalusteiden asentamisen ellette jätä asentamista timpureille tai itsellenne. Toimita meille talon pohjakuva ja hyödynnä suunnittelupalvelumme, ehdotamme käytettävän tilan mukaisesti laaditun suunnitelman mukaisesti parhaat ratkaisut toiminnallisuuden ja tilan käytön suhteen. Suunnitelmat mallinnetaan virtuaaliseen ympäristöön joten pääset tutustumaan tulevaan keittiöösi virtuaalilaseilla tai vaikka kännykän ”näytön läpi” katsellen. Voit toimittaa meille myös valmiit kalustesuunnitelmat ja laskemme tarjouksen uusista keittiökalusteista. Saamme myös valmiit suunnitelmat mallinnettua virtuaaliympäristöön, joten pääset tutustumaan tilaan virtuaalisesti vaikka kalustesuunnitelmat olisi teetetty muualla tai tehty itse.
Kalustesuunnitelma

Kaikki tarpeellinen Keittiötukusta

Uusi keittiö suunnitellaan aina huoneen mittojen mukaan juuri tilaan sopivaksi. Maakunnan laajimmasta mallistosta löydät varmasti kiinnostavimmat mallit ja värit.
Toimitamme kalusteisiimme myös altaat ja pesupöydät, altaiden väreihin ja kalusteiden tyyliin sopivat hanat, välitilavalaisimet, kodinkoneet, sekä kaiken muun täydelliseen kalustetoimitukseen tarvittavan. Kalusterungot on valmiiksi kasattuja ja tasot tulevat määrämittoihin valmiiksi tehtyinä ja koneistettuina. Tilauksesta saat myös allasaukotukset ja muut läpiviennit tasoihin valmiiksi koneistettuna.

Valitse keittiökalusteiden ovet maakunnan laajimmasta valikoimasta

Maalatut mdf-ovet

Maalatut mdf-ovet

Keittiön ovien yleisin materiaali on mdf-levy. Mdf:ään voidaan jyrsiä erilaisia kuvioita ja valmistajien laajan vakiovärivalikoiman lisäksi pinta voidaan maalata millä tahansa sisävärikartaston värillä. Suurimmat mdf-ovivalmistajamme ovat Josadoor Kangasniemellä, Kensa Himangalla ja Mellano Lapinlahdella. Toimitamme myös pienempien kotimaisten ovitehtaiden mdf-ovia.
Laminaattiovet

Laminaatti- ja mikrolaminaattiovet

Viime vuosina vahvasti suosioon nousseet mikrolaminaattiovet kestävät hyvin kulutusta ja kolhuja. Ovissa ei ole urituksia ja ne on helppo pitää puhtaana. Värivalikoimaa on runsaasti ja uusia kuoseja tulee jatkuvasti lisää. Uusi keittiö mikrolaminaattiovella on pitkäikäinen ja aikaa kestävä ratkaisu. Suurimmat laminaatti- ja mikrolaminaattiovivalmistajamme ovat Josadoor Kangasniemellä, Kensa Himangalla, Mellano Lapinlahdella ja Tälli Haapamäellä. Toimitamme myös pienempien kotimaisten ovitehtaiden mikrolaminaattiovia.
Massiivipuuovet

Massiivipuuovet ja puuviiluovet

Arvokkaan ja aidon tunnelman keittiöön luot massiivipuuovilla tai puupintaisilla puuviiluovilla. Ovissa on upeita kuoseja, eri mallien lisäksi voit valita vielä haluamasi puulajin ja mallistossa on myös useita erilaisia sävyjä. Uusi keittiö tyylikkäällä puuovella.

Suurimmat puu- ja viiluovivalmistajamme ovat Josadoor Kangasniemellä, ja Ovi-Hollola Hollolassa. Voit kysyä meiltä myös pienempien suomalaisten tehtaiden puu- tai viiluovia.

 

Valitse keittiöösi käyttöä ja kulutusta kestävä pöytätaso laajasta mallistosta

Laminaattitasot ja kompaktitasot

Yleisin tasopinta keittiössä on laminaatti. Laminaattitasoissa on runsaasti eri värejä. Uutena materiaalina mallistoon tulleet Kompakti-tasot ovat myös nousseet suosioon ja värivalikoima laajenee jatkuvasti. Suurimmat tasotoimittajamme ovat Ecolam Polvijärvellä ja Mellano Lapinlahdella. Toimitamme myös kaikkia Formica® laminaattivärejä.
Laminaattitasot

Kivitasot, kvartsitasot, keraamiset tasot ja Dekton tasot

Kestävä, hygieninen ja huoleton taso keittiöön löytyy kivimateriaaleista. Eri kivilajien ominaisuudet poikkeavat hieman toisistaan mutta ensisijainen valintaperuste voisi olla kuviointi ja väri. Toimitamme kivitasot aina valmiiksi mittojen mukaan tehtynä, hiottuna ja aukotettuna. Uusi keittiö ja kestävät kivitasot. Kivitasovalmistajamme ovat Kivilähde, Ylämaan Graniitti ja Vientikivi
Keraamiset tasot

Massiivipuutasot

Puutasot on valmistettu parhaista, valikoiduista materiaaleista juuri työtasokäyttöön. Ylellinen ja laadukas massiivilankkurakenne on tyylikkään näköinen sekä miellyttävän tuntuinen. Tasot toimitetaan valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Säännöllinen hoito säilyttää tasojen pinnat kauniina ja uuden veroisena. Suurimmat massiivipuutasotoimittajamme ovat Ecolam Polvijärvellä ja Woodim Lahdessa
massiivipuutasot

Välitilalevyt ja välitilamateriaalit

Välitilalaminaatti

Laminaattilevyt, välitilalaminaatit

Tasaisen, näyttävän ja helppohoitoisen välitilan saat laminaattilevyllä. Kaikki laminaattisissa työpöytätasoissa löytyvät värit saa myös välitilalevynä. Lisäksi mallistossa on myös paljon pelkästään välitilaan tarkoitettuja laminaattisävyjä. Märkätiloihin mallistostamme löytyy laminaattipintaiset SPA-levyt, joiden runkomateriaali on lasikuitu. Myös umpilaminaattia olevat välitilalevyt sopivat märkätiloihin ja molemmilla materiaaleilla on 100% vedenkesto.
Alumiinilevy välitila

Alumiinilevyt

Alumiinilevyistä löytyy upeita värejä välitilaan. Levy on helppohoitoinen ja sileäpintainen. Esimerkiksi valkoinen lasi on järkevää korvata kiiltävällä valkoisella alumiinilevyllä, sillä levy on työstettävissä myös jälkikäteen eikä lohkeamisvaaraa ole.
Iisi-laatat välitilaan

Alumiinilaatat

Alumiinista ja komposiitista valmistetuilla Iisi-laatoilla teet valmista välitilaa helposti ja nopeasti. Itseliimautuvan Iisi-laatan asennukseen ei tarvita laastia eikä liimaa vaan asennus tapahtuu laatan taustassa olevan pitävän liiman avulla. Laattoja on helppo työstää ja laatoista löytyy erilaisia kuoseja.
Vinyylilevyt seinille ja välitilaan

Seinävinyylit

Ympäripontattu kosteuden kestävä seinävinyyli sopii hyvin välitilaan, mutta sillä voidaan toteuttaa suuremmatkin seinäkokonaisuudet. Vinyyli voidaan kiinnittää lähes kaikilla yleisimmillä kiinnitysmassoilla ja pontin ansiosta asentaminen on todella helppoa.
Kivilevyt

Kivilevyt

Välitilat ja suuremmatkin seinäkokonaisuudet saa näyttävän ilmeen aidosta luonnonkivestä. Pinnat ovat kiven tapaan uniikit, mutta levy on vain 2mm vahvuinen ja sen työstäminen onnistuu helposti. Levy taipuu myös kaartuviin kohteisiin ja vakiomalliston lisäksi kivilevyistä on saatavilla myös läpikuultavia versiota.

Kysy myös muita vaihtoehtoja välitilaasi. Yhteistyökumppaneidemme kautta toimitamme välitilaan myös mm. laseja, mikrosementtiä ja teräslevyä.

Kodinkoneet

Toimitamme kalusteisiin sopivat kodinkoneet kilpailukykyiseen hintaan, joten sinun ei tarvitse jännittää sopivatko koneet kalusteisiin ja onko ovien mitoitus koneillesi sopiva. Kodinkonetoimittajamme ovat Gram ja Siemens. Meiltä saat Siemensin Studio-Line malliston koneet 180 päivän tyytyväisyystakuulla. Liesituuletinmallistomme kattaa Gramin ja Siemensin lisäksi vielä Savon liesituulettimet ja Lapetekin liesituulettimet. Olemme jälleenmyyjä Bora -höyrynpoisto ja liesiyhdistelmille. Myymälässä on virtoihin kytkettynä Bora Classic ja Bora Pure -mallit, joten voit todeta laitteen toimivuuden ihan omin silmin. Kodinkonetoimittajiemme malliston lisäksi kylmiöpuoli kattaa myös Festivon kylmälaitteet, jotka on kylmäsäilytyksen premium -sarjaa ja Festivo kylmälaitteet valmistetaan Suomessa. Toimitamme myös kalusteisiin sopivat viinikaapit ja mallistosta löydät sopivan kokoisen viinikaapin siinäkin tapauksessa, ettet harrasta viinien keräilyä tai säilö suurempia pullomääriä.
Bora Professional

Valaistus, valot ja pistorasiat

Keittiön valaistus on tärkeässä roolissa viihtyvyydessä. Valaistuksella on vaikutus työskentelymukavuuteen, sekä tunnelmaan. Toimitamme välitilavaloja valmiiksi mitoitettuna ja erilaisilla värilämmöillä ja kirkkauksilla tai valoja joissa voit säätää värilämpöä ja kirkkautta tilanteen mukaan. Valoja voidaan ohjata langattomasti tai liittää seinäkytkimiin. Kaappien päältä voidaan toistaa epäsuoraa valoa, sokkelitilassa saadaan toteutettua koristevalo tai ”yövalo” ja pystyt jatkamaan keittiön tyyliä myös kattovalaisimissa. Anna suunnittelijamme laatia myös kalusteisiin ja tilaan sopiva valaistus. Mallistomme kattaa myös erivärisiä ja usean mallisia pistorasioita. Pistorasiat löytyy seinäkaappien pohjaan, välitilaan, nurkkaan, tasoihin upotukseen ja toimistopöytiin.

Altaat ja hanat

Keittiöallasmalleja on runsaasti. Allasmateriaaleista suosituin on edelleen teräs ja nykyisin teräsaltaita löytyy useita upeita eri värejä sekä kokoja. Melkein yhtä kovaan suosioon on noussut komposiittiallas ja komposiittiallasmallistossa on myös useita eri kokoja ja värejä. Toimitamme myös posliinialtaita, jotka sopivat varsinkin ”vanhaa” ja romanttista tyyliä edustaviin keittiöihin. Edustamme kotimaisia allasvalmistajia, joita ovat Stala ja Franke. Taataksemme sen että jokainen löytää varmasti sopivan altaan, toimitamme myös seuraavien valmistajien altaita; Alveus, Intra, Lapetek, Otsoson, Reginox, Tapwell Altaita löytyy tasoon upotettavana, tasoon huullettavana ja tasoon alta asennettavana. Myös täydet teräspöydät, ns. tiskipöydät, ovat edelleen suosittuja ja mallisto on laaja. Teräspöytiä saa omien mittojen mukaisesti, useammalla erilaisella reunamallilla, eri kokoisilla altailla ja monilla erilaisilla pintakuvioilla. Esitä toiveesi ja anna suunnittelijamme ehdottaa sopivia allasmalleja. Myös hanoja löytyy useita erilaisia malleja ja  useissa eri sävyissä. Valitsitpa minkälaisen altaan tahansa, myös hana on mahdollista saada altaaseen sopivalla värillä. Valikoimissamme on tietysti suomalainen Oras, naapurimaan Mora ja FMMattsson, sekä Hansgrohe, Lapetek ja Tapwell
Altaat ja hanat
Altaat ja hanat