[rev_slider_vc alias=”muut-sivut-slider”]

Tasot ja välitilamateriaalit

Meiltä saat keittiösi työpöytätasoihin  ja välitilaan monipuoliset materiaalit ja vaihtoehdot.

Huippuosaamista
omasta maakunnasta

Maakunnan yritys, Ecolam, toimittaa meille sekä laminaatti- että massiivipuutasot. Tuotteet edustavat alan huippuosaamista ja alan viimeisintä tekniikkaa. Kivi-, kvartsi- ja keramiikkatasot meille toimittaa Kivilähde, jonka valikoimiin kuuluu myös Dekton pinnat.

Yhteydenotto

Tasomateriaaleja

Laminaattitasot

Laminaattitasoilla saadaan aikaan yksilöllinen ja viihtyisä keittiö. Ylivoimainen etu on tasojen laaja värivalikoima sekä viimeistelyyn käytettävät erilaiset reunavaihtoehdot nauhoineen ja muotoineen. Laminaattitaso on helppohoitoinen ja kestää kovaakin kulutusta. Laminaattitasotoimittajamme on Polvijärvellä sijaitseva Ecolam Oy.

Puutasot

Puutasot on valmistettu parhaista, valikoiduista materiaaleista juuri työtasokäyttöön. Ylellinen ja laadukas massiivilankkurakenne on tyylikkään näköinen sekä miellyttävän tuntuinen. Tasot toimitetaan valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Säännöllinen hoito säilyttää tasojen pinnat kauniina ja uuden veroisena. Massiivipuutasotoimittajamme on Polvijärvellä sijaitseva Ecolam Oy.

Kivitasot, kvartsitasot ja keraamiset tasot

Keittiön arvokkuutta ja ilmettä kohottavat kivitasot, jotka ovat tasomateriaaleina helppohoitoisia ja erittäin kestäviä. Kivitasot ovat myös hygieeniset, koska kiven pinnassa eivät bakteerit elä. Kivitasoista löytyy luonnon graniitit ja kvartsitasot. Lisäksi toimitamme keramiikkapintaisia työtasoja ja Dekton työtasoja. Kivitasotoimittajamme on Kivilähde.

Välitilamateriaalit

Kalusteiden välitilaan on perinteisen laatoituksen tilalle olemassa myös helppohoitoisia vaihtoehtoja. Kalusteiden välitilassa voidaan käyttää mm.

Ovet

Ovitoimittajiamme ovat mm: Kensa OyJosadoor Oy ja Mellano Oy
Liukuovitoimittajamme on: Kabinetti

Taso- ja välitilamateriaalit

Tasotoimittajiamme ovat: Laminaatti- ja massiivipuutasot Ecolam, kivi- ja kvartsitasot Kivilähde Oy ja Ylämaan Graniitti

Altaat ja hanat

Allastoimittajiamme ovat:   Otsoson, Franken, Stala, Intra, AlveusReginoxMarmorin ja Blanco

Hanatoimittajiamme ovat:  MoraFM MattssonDamixa, Hansgrohe, Oras, Tapwell ja Lapetek

Mekanismit

Mekanismitoimittajamme on: Blum (saranat, laatikostot)

Hela- ja vedintoimittajiamme ovat: Hahle Oy, Helatukku Oy, SavoHelakeskus ja R Mokki Oy