[rev_slider_vc alias=”muut-sivut-slider”]

Ovet ja liukuovet

Ovivalikoimassamme on runsaasti vaihtoehtoja. Toimitamme kaikkien kotimaisten ovitehtaiden ovia, joten malleja, värejä ja materiaalivaihtoehtoja riittää.

Suurimmat ovitoimittajamme ovat Josadoor Oy, Kensa Oy ja Mellano Oy.
Tule ja tutustu paikan päällä!

Ovet

Kaapistojen ilmeen ja tyylin luot ovilla. Onko tyylisi moderni, ajaton, pelkistetty vai koristeellinen malli? Täytyykö pinnan kiiltää tai jopa olla täysmatta? Ovimallistostamme löytyy monenlaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja.

Oven materiaalivalinnassa on myös hyvä huomioida, kuinka kovaan kulutukseen ovi joutuu. Lapsi- ja lemmikkieläinperheissä ovet altistuvat herkemmin kolhuille ja naarmuuntumiselle kun taas joidenkin käytössä herkempikin malli näyttää vielä vuosien päästä juuri asennetulta. Myös väreillä on oma merkityksensä ovien valinnassa.  Esim. pieneen tilaan saadaan avaruutta valittaessa oven pintaan vaaleita sävyjä.

Entä haluatko kruunata ovet tyylikkäillä vetimillä vai suositko ennemmin koko oven leveydeltä kulkevaa vedinuraa? Haluatko kenties täysin vetimettömät ratkaisut, jolloin ovet ja laatikot avataan kevyellä tönäisyllä?
Kaikkiin vaihtoehtoihin löytyy ratkaisut valikoimistamme.

 

Yhteydenotto

Ovimateriaalit

MDF-ovet

MDF on puolikovaa kuitulevyä. MDF on helposti muotoiltava materiaali, joten erilaisia kuviovaihtoehtoja riittää. MDF-ovia saa kolhuja ja kulutusta kestävillä kalvopinnoilla ja maalattuna, jolloin värivalikoimissa on tehtaan lukuisten perusvärien lisäksi vielä koko Tikkurilan Monicolor ja Nova -värikartastojen kirjo.
Suurimmat MDF-ovitoimittajamme ovat kotimaiset Josadoor Oy, Kensa Oy ja Mellano Oy

Puuovet

Massiivipuuovet ja viilutetut ovet saa useilla eri puulajeilla sekä useilla sävyillä. Myös kalusteiden päädyt, sokkelit, pilasterit, sekä valo- ja koristelistat saat samalla puulajilla ja sävyllä kun kalusteovetkin. Näin rakennat näyttäviä kokonaisuuksia puun arvokasta ulkonäköä hyödyntäen.
Puuovissa päätoimittajamme on kotimainen Josadoor Oy

Laminaattiovet

Laminaatti on kestävä ratkaisu oviin. Lisäksi on myös mikrolaminaattiovia, joissa on runsaasti värivaihtoehtoja. Molemmat ovat helppohoitoisia, sillä lika ja rasva ei pinty oviin, lisäksi ovet ovat aina sileäpintaiset. Mallistossamme on myös nanoteknologiaa olevat Fenix-ovet. Mikrolaminaattiovien ja Fenix ovien väreillä saat myös kalusteiden päädyt ja sokkelit.
Suurimmat ovitoimittajamme ovat Josadoor Oy, Kensa Oy ja Mellano.

Tietoa
MDF-ovien ominaisuuksista (Kensa)
Puuovien ominaisuuksista (Josadoor)

Liukuovet

Mallistoomme kuuluvat laadukkaat kotimaiset, oman maakunnan Kabinetti -liukuovet ja rungot, sekä tilanjakoliukuovet.

Liukuovet soveltuvat usein myös vanhojen komeroiden eteen. Tilanjako-oven malli on ylhäältä kantava liukuovi, joten asennuksessa ei tarvitse kiinnittää liukuja lattiaan. Tilanjako-ovi on molemmin puolin saman näköinen ja se soveltuu vaikka vaatehuoneen oveksi.

Teemme Kabinetti-ryhmästäsi 3D mallinnoksen jolla voimme havainnollistaa ryhmän toimivuuden. Liukuovimaailmassa ei ole ns. vakiomittoja, joten sinun ei tarvitse tyytyä kompromisseihin vaan suunnitellaan juuri tiloihisi sopiva liukuoviryhmä.
Tutustu alla olevista linkeistä Kabinetti -liukuovimallistoon

Kysy lisää

Ammattitaitoiset myyjämme suunnittelevat sinun tilaasi juuri sopivan toimivan kokonaisuuden.

Ovet

Ovitoimittajiamme ovat: Kensa Oy, Hahle Oy, Josadoor Oy ja Mellano Oy
Liukuovitoimittajamme on Kabinetti

Taso- ja välitilamateriaalit

Työpöytätasotoimittajiamma ovat: puu- ja laminaattitasot Ecolam, kivi- ja kvartsitasot Hahle Oy ja Kivilähde Oy

Altaat ja hanat

Allastoimittajiamme ovat:   Otsoson,  Franken,  Stala  ja  Intra, AlveusReginoxMarmorin ja Lapetek

Hanatoimittajamme ovat:  MoraFM MattssonHansgrohe, OrasTapwell ja Lapetek

Mekanismit

Mekanismitoimittajamme on: Blum (saranat, laatikostot)

Hela- ja vedintoimittajiamme ovat: Hahle Oy, Helatukku Oy ja R Mokki Oy