[rev_slider_vc alias=”muut-sivut-slider”]

Kodinkoneet

Kalustetoimituksien yhteydessä saat myös tarvitsemasi kodinkoneet edulliseen hintaan. Valikoimistamme löydät kodinkoneista useita eri merkkejä ja malleja, myyjämme auttaa sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi ja vaatimuksiisi sopivat kodinkonemallit haluamastasi hintaluokasta.

Kodinkone-
toimittajamme

Kodinkonetoimittajiamme ovat Gram ja Siemens sekä kylmälaitepuolella myös suomalainen Festivo. Siemensin koneissa pääpaino on Siemens StudioLine -premium mallistossa.
Lisäksi valikoimistamme löytyy Lapetekin ja Savon liesituulettimet
Olemme myös Joensuun talousalueen virallinen Bora -jälleenmyyjä ja valikoimistamme löytyy Boran liesitasot ja -tuulettimet aina Puresta Professionalin lukuisiin eri vaihtoehtoihin. Myymälässämme on esillä Bora Pure ja Bora Classic teppanyakilla sekä rajattomalla induktiolla.

Kysy lisää myynnistämme.

Yhteydenotto

Kodinkoneet kalustetoimituksessa

Kodinkoneiden mallit muuttuvat jatkuvasti ja tekniikka kehittyy. Kodinkonevalmistajat panostavat tänä päivänä sekä ominaisuuksiltaan eri tasoisiin malleihin, kuin myös eri hintaluokan koneisiin.
Erikoisliikkeenä emme toimita koneiden ns. karvalakkimalleja vaan valikoimissamme on pääosin mallit, joiden jälleenmyynti tapahtuukin vain erikoisliikkeiden kautta.
Myyjämme kartoittaa toivomuksenne ominaisuuksista ja osaa niiden perusteella esitellä mahdollisesti lisää kiinnostavia ja tarpeellisia ominaisuuksia. Räätälöimme konepaketit kulloinkin toimituksen, vaadittujen ominaisuuksien ja valitun hintatason mukaan juuri asiakkaamme tarpeita vastaaviksi. Kalusteiden yhteydessä kodinkoneiden lisääminen toimitukseen on edullista ja samalla varmistamme että kalusteet ja koneet sopivat mitoitukseltaan ja asennusvaatimuksiltaan toistensa kanssa yksiin.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote on Bora Basic, joka on yhdistetty liesituuletin ja liesi. Boralla kokatessa käryt imetään välittömästi niiden synnyttyä alaspäin, eikä hajuja tai savuja pääse leviämään huoneilmaan. Kokkaaminen on hajutonta, käry ei peitä näkyvyyttää valmistettavaan ruokaan eikä leviä huonetilaan yhtään kuten normaalilla liesituulettimella. Mikäli liesi on saarekkeessa, Bora ei rajaa näkyvyyttä kuten katosta roikkuva liesituuletin. Kun varustat Boran aktiivihiilellä, ruoanlaitossa syntyvä lämmin ilma palautuu huonetilaan eikä “mene harakoille”.
Myymälässämme on kytketty esittelykäyttöön Bora Basic, tervetuloa tutustumaan valtuutetun jälleenmyyjän luokse.

Ovet

Ovitoimittajiamme ovat: Kensa Oy, Hahle Oy, Josadoor Oy ja Mellano
Liukuovitoimittajamme on: Kabinetti

Taso- ja välitilamateriaalit

Tasotoimittajiamme ovat: puu- ja laminaattitasot Ecolam, kivi- ja kvartsitasot Ylämaan graniitti ja Kivilähde Oy

Altaat ja hanat

Allastoimittajiamme ovat:   Otsoson,  Franke, Stala ja Intra, AlveusReginoxMarmorin ja Lapetek

Hanatoimittajiamme ovat:  MoraFM MattssonHansgrohe, Oras, Tapwell ja Lapetek

Mekanismit

Mekanismitoimittajamme on: Blum (saranat, laatikostot)

Hela- ja vedintoimittajamme ovat: Hahle Oy, Helatukku Oy ja
R Mokki Oy