[rev_slider_vc alias=”muut-sivut-slider”]

Valikoimistamme löydät Saunattaren infrapunasaunat ja höyrysaunat lasisessa suihkukaapissa, sekä infrapunasaunat kuivaan tilaan.
Infrapunasaunan tai infrapuna-höyrykaapin asentaminen ei vaadi rakennuslupaa, koska tuotteet ovat verrattavissa ulkoisiin laitteisiin kuten esim. televisio tai pesukone. Taloyhtiöissä suosittelemme että laitteen asentamisesta tehdään ilmoitus taloyhtiölle/isännöitsijälle.

Saunatar Elite -infrapunasauna ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa

Elite 22

Saunatar Elite on tyylikäs lasinen suihkukaappi, josta löytyy sadesuihku, käsisuihku ja vartalosuihkut. Elite -mallit on varustettu myös infrapunasaunalla, sekä 3000W höyrysaunalla. Toimintoja ohjataan
kosketusnäytöltä ja kaapeista löytyy radio, sekä mahdollisuus ulkoisen soittimen kytkemiseen.

Inrapunasauna rentouttaa lihaksia, lisää vireyttä ja palauttaa rasituksesta. Se lämmittää kehoasi pintaa syvemmältä aktivoiden aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Kehosi puhdistuu, ihosi voi paremmin ja tunnet olosi rennon energiseksi.

Höyrysaunan kuuma höyrykylpy pehmittää ihoa ja avaa hengitysteitä. Höyrykylpy on miellyttävä ja rentouttava tapa saunoa. Höyrysaunaan saat lisättyä haluamasi tuoksun ja pääset nauttimaan tuoksuvista höyrykylvyistä.

Infrapuna-höyrykaappi tarvitsee kolme liitäntää: vesi-, viemäri- ja sähköliitännän (16A). Elite infrapuna-höyrysaunan kasaamiseen tarvitaan 2-henkilöä ja kasaus vie aikaa puolisen päivää. Meiltä saat myös kasaus- ja asennuspalvelun Elite infrapuna-höyrysaunalle ja järjestämme paikalle myös vesi- ja viemäriliitäntää varten putkimiehen, sekä sähkötöitä varten sähkömiehen.

Myymäläämme on kasattu esittelykäyttöön 1-hengen Elite 66 -malli, joka mahtuu 100 x 90 cm tilaan.
Tutustu Elite-mallistoon Saunattaren sivuilla

Saunatar Simppeli -infrapunasauna kuivaan tilaan

Saunatar Simppeli -infrapunasauna on yksinkertainen mahdollisuus asentaa sauna kuivaan tilaan.
Saunaa varten et tarvitse rakennuslupaa. Saunan toimintoja ohjataan kosketusnäytöltä ja saunoista
löytyy radio, sekä mahdollisuus ulkoisen soittimen kytkemiseen. Simppeli -infrapunasaunoja löytyy
aina 1-hengen saunasta jopa 6-hengen saunaan asti ja pienimmillään tilantarve on vain 90 x 90 cm.

Simppeli H3

Infrapunasauna ei tarvitse esilämmittämistä vaan infrapunapaneelien lämmöntuotto käynnistyy heti. Voit halutessasi esilämmittää saunaa 5-10 minuuttia, jolloin saunan rakenteet ja ilmatila on lämmennyt lähemmäs saunomislämpötilaa.
Simppeli -infrapunasauna tarvitsee vain 10A pistokeliitännän ja saunan kasaa käyttövalmiiksi muutamassa tunnissa. Meiltä saat myös kasaus- ja asennuspalvelun Simppeli -infrapunasaunalle.

Myymäläämme on kasattu esittelykäyttöön 3-hengen Simppeli 3H -malli, joka mahtuu 150 x 100 cm kokoiseen tilaan. Tule tutustumaan tuotteeseen myymälässämme.
Tutustu Simppeli -mallistoon Saunattaren sivuilla

Yleistä infrapunasaunoista

Infrapunasaunat ovat heti käyttövalmiina, esilämmitystä ei tarvita. Infrapunasaunat kuluttavat n. 20-30 % vähemmän sähköä kuin normaali kiuassauna. Infrapunasaunassa hikoilu alkaa nopeasti ja keho lämpenee syvemmältä. Netistä löytyy useita artikkeleita infrapunasaunojen terveysvaikutuksista, kaikille väittämille ei tosin löydy tutkittua taustaa vaan osa väittämistä perustuu tuntemuksiin ja kokemuksiin. Infrapunasaunassa pystyt kuuntelemaan musiikkia ja lukemaan saunomisen aikana. Infrapunasaunaa varten et tarvitse rakennuslupaa ja Simppeli -infrapunasaunan voit asentaa mihin tahansa kuivatilaan, Elite -infrapunasaunat sopivat kylpyhuoneisiin ja niillä voit korvata normaalin suihkukaapin.

 -infrapunasaunat ja infrapuna-höyrysaunat suihkukaapilla myy Joensuun Keittiötukku Oy

Yhteydenotto