[rev_slider_vc alias=”muut-sivut-slider”]

Altaat, hanat ja mekanismit

Valitse altaat, hanat ja mekanismit kalusteidesi tyyliin ja työskentelytapoihisi sopiviksi. Lisävarusteilla optimoit käyttömukavuuden ja helpotat työskentelyäsi.

Valitse allas työpöytätason mukaan

Valitse allas oikein työpöytätason mukaan. Kivitasoihin kannattaa valita altapäin asennettava tai huullettu allas, koska niiden hoitaminen on todella helppoa. Laminaattitasoissa käytetään yleisimmin upotettavaa allasta. Altaita löytyy laaja valikoima eri kokoisia ja materiaaleina mm. teräs, kvartsikomposiitti, Silgranit. Allastoimittajiamme on mm. Blanco, Franke, Intra, Otsoson, Stala ja Keittiöallas.fi

Yhteydenotto

Kylpyhuoneiden altaat

Kylpyhuoneiden allasvalikoimassamme materiaaleina ovat yleisimmin valumarmori ja posliini. Toimitamme valumarmoriallasta myös erikoismitoilla aina 2,5m pituuteen saakka, joten vaikka koko kylpyhuoneseinämä on mahdollista tehdä yhtenäisestä allaspinnasta.

Suurin osa valumarmorialtaistamme toimitetaan naarmuja kestävällä Evermate -pinnalla jolla on 10-vuoden takuu.
Omalla tasolla varustettujen altaiden lisäksi tarjoamme useita malleja upotettavia altaita ja malja-altaita niin kiiltävällä- kuin mattapinnallakin.
Kylpyhuonealtaita toimittavat mm. Helatukku, Otsoson ja RMokki.

Hanat keittiöön ja kylppäriin

Valikoimastamme löytyy Moran, FMMattssonin, Oraksen, Damixan, Tapwellin ja Hansrgohen keittiöhananat, pesuallashanat ja suihkut.

Mekanismit

Hyvin suunnitelluilla ja oikein valituilla mekanismeilla on merkitystä arjen sujumisessa. Niillä helpotetaan haastavien tilojen käyttöä ja hyödynnetään kaappien säilytystilaa tehokkaasti. Saranat ja laatikkomekanismit kalusteisiimme toimittaa markkinajohtaja Blum. Vaikka meillä tingitään hinnasta, niin emme tingi laadusta ja siksi käytämmekin vakiona Blumin “lippulaivamalleja”, saranat ClipTop -kiinnityksellä ja laatikkomalleina tyylikäs Antaro Tandembox tai linjakas Legrabox.

Vetimet

Vetimellä on tärkeä osuus siinä miltä lopputulos keittiössä näyttää. Se viimeistelee kalusteen ilmeen ja kokonaisuuden. Vedinmalleja valikoimissamme on toista sataa, suurimmat vedintoimittajamme ovat Hahle, Helatukku ja RMokki.

Säätöpöytämekanismit
toimistoon ja kotiin

Katso lisää säätöpöytämekanismeista tästä.

Ovet

Ovitoimittajiamme ovat: Kensa Oy, Hahle Oy, Josadoor Oy ja EuroGroup.
Liukuovitoimittajamme on Kabinetti

Taso- ja välitilamateriaalit

Työpöytätasotoimittajiamme ovat: puu- ja laminaattitasot Ecolam, kivi- ja kvartsitasot Hahle Oy ja Kivilähde Oy

Altaat ja hanat

Allastoimittajiamme ovat:   Otsoson,  Franken, Stala ja  Intra, AlveusReginoxMarmorin ja Lapetek

Hanatoimittajiamme ovat:  MoraFM MattssonHansgrohe, Oras ja Lapetek

Mekanismit

Mekanismitoimittajamme on: Blum (saranat, laatikostot)

Hela- ja vedintoimittajiamme ovat: Hahle Oy, Helatukku Oy ja R Mokki Oy