[rev_slider_vc alias=”muut-sivut-slider”]

Unelmiesi keittö rakentuu hyvistä ja toimivista ratkaisuista sekä valinnoista.

Tuotevalikoimastamme löytyy keittiökalusteiden lisäksi wc- ja kylpyhuonekalusteet, kodinhoitohuoneiden kalusteet, komerot, liukuovet, altaat, hanat ja kodinkoneet. Toimitamme myös lattialaminaatteja.
Arvostamme kotimaisuutta ja toimittamamme rungot, ovet ja tasot ovatkin täysin kotimaisia tuotteita. Liukuovituotteet ja laminaattitasot ovat  oman maakunnan tuotantoa.
Keittiötukku -nimemme tarkoittaa että toimimme jälleenmyyjinä kotimaisille tehtaille ja palvelemme yhtälailla yrityksiä kuin yksityisiäkin asiakkaita.

Tuotteet ovat pääsääntöisesti sertifioituja ja VTT:n testaamia.

Ovet ja liukuovet

Ovivalikoimassamme on runsaasti vaihtoehtoja. Toimitamme kaikkien kotimaisten ovitehtaiden ovia, joten malleja, värejä ja materiaalivaihtoehtoja riittää.

Lue lisää.

Tasot ja välitilamateriaalit

Meiltä saat kalusteidesi työpöytätasoihin  ja välitilaan monipuoliset materiaalit ja värivaihtoehdot. Laminaatti, kivi, kvartsi, keramiikka, Dekton, massiivipuu ..valitse sopivin vaihtoehto.

Lue lisää.

Altaat, hanat ja mekanismit

Valitse altaat, hanat, mekanismit ja lisätarvikkeet kalusteidesi tyylin ja työskentelytapojesi mukaan. Vaihtoehtoja niin materiaaleissa kun valmistajissakin löytyy huimasti.

Lue lisää.

Kylppäri- ja wc-kalusteet

Laajasta kylpyhuone- ja wc-kalustemallistostamme löydät tyyliisi sopivat ja mittoihin osuvat kalusteet vaivattomasti. Valikoimassamme on valmiita ratkaisuita ja lähes rajaton määrä räätälöityjä kalusteita eri mitoissa ja malleilla.

Lue lisää.

Infrapunasaunat

Saunatar infrapunasaunat ja höyry-inrapunasaunat suihkukaapissa on mahdollisuus tuoda sauna pieneenkin tilaan ja energiaystävällisesti.

Lue lisää.

Kodinkoneet

Kalustetoimituksien yhteydessä saat myös kodinkoneet edulliseen hintaan. Toimitamme useita eri merkkejä, joten sopivat mallit löytyvät varmasti.

Lue lisää.

Lattialaminaatit

Valikoimistamme löydät korkealuokkaiset lattialaminaatti- ja vinyylilautalattiat ja ne täyttävät kaikki eurooppalaiset laatustandardit.

Lue lisää.

Palvelut

Saat meiltä kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää myyjiltämme.

Lue lisää.

Ohjeet

Täältä  löydät ohjeita runkojen kasaukseen, mekanismien ja kalusteiden asennukseen, sekä muita tärkeitä vinkkejä. Muita asennusohjeita saat liikkeestämme, autamme mielellämme!

Lue lisää.