Palvelut

Saat meiltä kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen. Toimitamme “tee-se-itse” sekä ”avaimet käteen” -ratkaisut 

… myös kaikki variaatiot siltä väliltä, juuri Sinun tarpeiden ja budjetin mukaan.

 

Suunnittelupalvelu – Teemme kalustesuunnitelman ja 3D-mallinnukset. 
Kasauspalvelu
– Toimitamme kalusteet valmiiksi kasattuna.
Kuljetuspalvelu – Toimitamme kalusteet kohteeseen kuljetettuna ja sisään kannettuna. 
Asennuspalvelu – Huolehdimme kalusteiden asennuksen ja putki- sekä sähkötyöt.
Rahoituspalvelu – Rahoituspalveluihimme kuuluu Nordea ja Ecster, sekä pian myös Klarna. 

 

Suunnittelupalvelu

ovimallit
 1. Varaa aika suunnitteluun.
 2. Ota mukaan asunnon pohjakuvat, myös omat mittaukset käyvät. Mitoista tulisi ilmetä kalustettavien seinien pituus, mahdolliset esteet (ikkunat, patterit, ym.) ja remonttikohteissa myös sen hetkiset viemärin ja lieden paikat. Lataa valmis huonemalli ja mittausopas tästä.
 3. Suunnittelijamme voi tulla myös paikanpäälle ottamaan tarkat mitat, mikäli et luota omiin mittoihisi.
 4. Otamme tarvittaessa tarkastusmitat paikan päällä ennen kalusteiden toimitusta, vaikka suunnitelmat tehtäisiin asiakkaan toimittamien mittojen pohjalta.
 5. Teemme 3D -kuvat kohteesta suunnitteluohjelmalla. Saamme mallinnettua keittiösi valitsemillasi materiaaleilla, joten saat kuvan siitä miltä kalusteet näyttäisivät asennettuna. Voit tutustua suunnitelmiin myös virtuaalilaseilla.

Kasauspalvelu

Asennuspalvelu
nupit-vetimet

Toimitamme kalusteet valmiiksi kasattuna. Näin säästät vaivaa ja aikaa itse asennuspaikalla. Kun kalusteet on valmiiksi kasattu, ei sinun tarvitse ruuvailla saranoita tai kiinnitellä laatikostojen liukuja. Saranan pohjat ovat valmiiksi rungoissa ja ovet kiinnitetään työmaalla ilman työkaluja pikakiinnitteisillä Blumin Inserta saranoilla. Laatikot ovat valmiiksi rungoissa ja etulevyt kiinnitetään työmaalla ilman työkaluja pikakiinnitteisillä etusarjakiinnikkeillä.

 

Myös vetimien reiät on mahdollista ottaa valmiiksi tehtyinä, mutta lukuisista eri sijoituskohdista sekä vedinpituuksista johtuen suosittelemme vedinreikien porausta vasta asennuskohteessa sitten kun kalusteet ovat paikallaan. Tällä tavalla vetimien sijainnin ja suunnan voi vielä mallata ennen lopullista päätöstä ja lopputulos on aina kuhunkin ovimalliin parhaiten sopiva. Usein vedin kruunaa ovimallin, joten ennakkoon tehty sijaintivalinta voi kaduttaa, jos käytäntö osoittaisikin eri paikan kuin suunniteltu.
Mikäli osaat määrittää vedinreikien paikan valmiiksi, kysy vedinporauspalvelua myyjältä.

 

Useat mekanismeista on mahdollista esiasentaa runkoon. Pääsääntöisesti mekanismien asennuksen tekee työmaalla kalusteasentaja, mutta voit kysyä mekanismien esiasennuspalvelusta lisätietoa myyjältä.
Myös altaiden ja lieden aukot on mahdollista tilata tasoihin valmiiksi työstettynä, työmaalla tulee vain sahata kuljetustuet.

Voit halutessasi myös kasata kalusteet itse osista. Osina kalusteet on helppo kuljettaa pienen tilantarpeensa takia ja piiloon jäävien liimatappiliitosten sekä valmiiden sarana- ja laatikkopaikkojen takia kasaaminen on tosi helppoa. Mikäli käytät kalusteasennuksessa ammattilaista, suosittelemme tilaamaan kalusteet valmiiksi kasattuna sillä valmiiksi kasattu kaluste nopeuttaa asennusta ja voit olla varma että kalusteet on kasattu oikein.

Kuljetuspalvelu

lattialaminaatteja

Toimitamme kalusteet tarvittaessa suoraan rakennuspaikalle tai ne voi noutaa myymälämme yhteydessä sijaitsevasta varastosta.

 

Mikäli haluat kalusteesi kohteeseen kuljetettuna, voit vielä valita kantavatko kuljettajat kalusteet sisälle asti vai jätetäänkö kuorma lavoilla pihaan, josta siirrätte sen itse eteenpäin.

 

Jos haluat säästää kuljetusmaksun ja noutaa kalusteet itse, niin vuokraamme asiakkaillemme kuomullista peräkärryä edullisesti. Kalusteet on noudettavissa arkisin tuotantomme aukioloaikojen puitteissa.

Asennuspalvelu

asennuspalvelu
  Toimitamme kalusteemme myös valmiiksi asennettuna. Vastaamme silloin
 1. Vanhojen kalusteiden purkamisesta.
 2. Uusien kalusteiden asentamisesta.
 3. Välitilalevyjen asennuksesta tai laatoituksesta.
 4. Putki- ja sähköurakoitsijoiden hankinnasta, sekä tarvittaessa muista pienemmistä remonttitöistä.

Kalusteasennus voidaan myös räätälöidä tarpeen mukaan ja voit säästää esim. purkamalla itse vanhat kalusteet uusien tieltä. Lisäksi mahdollisista lisätöistä voi sopia suoraan asentajan kanssa. Sopimuksesta hoidamme kohteeseen myös sähkö- ja putkiurakoitsijat, jolloin sinun ei tarvitse murehtia aikataulutuksesta tai siitä että kaikki tarvittavat työt tulevat tehtyä.

Alihankkijamme ovat kalusteasennuksen kokeneita ammattilaisia, joiden työn jäljestä voimme mennä takuuseen.

Halutessaan asiakkaamme voivat asentaa kalusteet myös itse.

Rahoitus

Nordea_Joustorahoitus_480x300_blue

Rahoituspalveluihimme kuuluu Nordea ja Ecster, sekä pian myös Klarna.

 

Tarjoamme yhteistyökumppanimme Nordean Joustorahoituksen edullisia rahoituksia. Mieti valmiiksi kalusteiden maksuun sopiva kuukausierä ja laaditaan rahoitus toivotun kuukausierän mukaan. 

 

Joustorahoitus joustaa elämäntilanteesi mukaan ja voit koska tahansa lyhentää pääomaa reippaammin tai maksaa koko summan pois ilman erillisiä hakemuksia tai sopimuksia maksuohjelman muutoksesta.

 

Joustorahoitukseen et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takauksia ja Joustorahoitusta on saatavissa aina 25 000€ asti. Kysy lisää myyjältämme.

Lue lisää Joustorahoituksesta.