Palvelut

Saat meiltä kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen. Toimitamme niin “tee-se-itse” kuin ”avaimet käteen” -ratkaisut, sekä kaikki variaatiot siltä väliltä. Meillä palvelupaketti räätälöidään juuri sinun tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

 

Suunnittelupalvelu

Iisilaatat välitilaan

Teemme kalustesuunnitelman ja 3D-mallinnukset tilasi mukaan. 

  1. Varaa aika suunnitteluun.
  2. Ota mukaan asunnon pohjakuvat, myös omat mittaukset käyvät. Mitoista tulisi ilmetä kalustettavien seinien pituus, mahdolliset esteet (ikkunat, patterit, ym.) ja remonttikohteissa myös sen hetkiset viemärin ja lieden paikat. Lataa valmis huonemalli- ja mittausopas tästä.
  3. Suunnittelijamme voi tulla myös paikan päälle ottamaan tarkat mitat, mikäli et luota omiin mittoihisi.
  4. Otamme tarvittaessa tarkastusmitat paikan päällä ennen kalusteiden toimitusta, vaikka suunnitelmat tehtäisiin asiakkaan toimittamien mittojen pohjalta.
  5. Teemme 3D-kuvat kohteesta suunnitteluohjelmalla. Saamme mallinnettua keittiösi valitsemillasi materiaaleilla, joten saat kuvan siitä, miltä kalusteet näyttäisivät asennettuna. Voit tutustua suunnitelmiin myös virtuaalilaseilla.

Kasauspalvelu

Toimitamme kalusteet valmiiksi kasattuna aikaa ja vaivaa säästäen. Kun kalusteet on valmiiksi kasattu, ei sinun tarvitse ruuvailla saranoita tai kiinnitellä laatikostojen liukuja. Saranan pohjat ovat valmiiksi rungoissa ja ovet kiinnitetään työmaalla ilman työkaluja pikakiinnitteisillä Blumin Inserta-saranoilla. Laatikot ovat valmiiksi rungoissa ja etulevyt kiinnitetään työmaalla ilman työkaluja pikakiinnitteisillä etusarjakiinnikkeillä.

 

Voit halutessasi myös kasata kalusteet itse osista. Osina kalusteet on helppo kuljettaa pienen tilantarpeensa takia ja piiloon jäävien liimatappiliitosten sekä valmiiden sarana- ja laatikkopaikkojen takia kasaaminen on todella helppoa. Mikäli käytät kalusteasennuksessa ammattilaista, suosittelemme tilaamaan kalusteet valmiiksi kasattuna. Valmiiksi kasattu kaluste nopeuttaa asennusta ja voit olla varma, että kalusteet on kasattu oikein.

Kabinetti Funky liukuovet

Kuljetuspalvelu

Laminaattitasot

Toimitamme kalusteet tarvittaessa suoraan rakennuspaikalle tai voit noutaa ne myymälämme yhteydessä sijaitsevasta varastosta.

 

Mikäli haluat kalusteesi kohteeseen kuljetettuna, voit vielä valita kantavatko kuljettajat kalusteet sisälle asti vai jätetäänkö kuorma lavoilla pihaan, josta siirrätte sen itse eteenpäin.

 

Jos haluat säästää kuljetusmaksun ja noutaa kalusteet itse, niin vuokraamme asiakkaillemme kuomullista peräkärryä edullisesti. Kalusteet voi noutaa arkisin aukioloaikojen puitteissa.

Asennuspalvelu

Toimitamme kalusteet myös valmiiksi asennettuna. Vastaamme silloin

  1. Vanhojen kalusteiden purkamisesta.
  2. Uusien kalusteiden asentamisesta.
  3. Välitilalevyjen asennuksesta tai laatoituksesta.
  4. Putki- ja sähköurakoitsijoiden hankinnasta, sekä tarvittaessa muista pienemmistä remonttitöistä.

Kalusteasennus voidaan myös räätälöidä tarpeen mukaan ja voit säästää esim. purkamalla itse vanhat kalusteet uusien tieltä. Lisäksi mahdollisista lisätöistä voi sopia suoraan asentajan kanssa. Sopimuksesta hoidamme kohteeseen myös sähkö- ja putkiurakoitsijat, jolloin sinun ei tarvitse murehtia aikataulutuksesta tai siitä, että kaikki tarvittavat työt tulevat tehtyä.

Alihankkijamme ovat kalusteasennuksen kokeneita ammattilaisia, joiden työn jäljestä voimme mennä takuuseen.

Halutessaan asiakkaamme voivat asentaa kalusteet myös itse.

 
 
seinävinyyli_laatta_carmona

Rahoitus

Rahoituspalveluihimme kuuluvat Nordea ja Klarna.

Tarjoamme yhteistyökumppanimme Nordean Joustorahoituksen edullisia rahoituksia. 
Mieti valmiiksi kalusteiden maksuun sopiva kuukausierä ja laaditaan rahoitus toivotun kuukausierän mukaan. 

 

Joustorahoitus joustaa elämäntilanteesi mukaan ja voit koska tahansa lyhentää pääomaa reippaammin tai maksaa koko summan pois ilman erillisiä hakemuksia tai sopimuksia maksuohjelman muutoksesta. Kysy lisää myyjältämme tai lue lisää Joustorahoituksesta.

 

Myymälässämme on käytössä Verifone-maksupääte, joka mahdollistaa Klarnan käytön kivijalkakaupassa. Tutustu Klarna-rahoitukseen täällä.