Kylpyhuoneet ja wc-kalusteet

Kylpyhuoneet ja wc-kalusteet

Kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet laajasta mallistosta

Löydät meiltä kaikki tarvittavat kalusteet kylpyhuone- ja wc-tiloihin. Valmistamamme kylpyhuonekalusteet ovat saatavilla tilojesi mukaan mitoitettuna ja tarpeidesi mukaisilla mekanismeilla varustettuna. Kalusteisiin sopivat ovimallit valitaan maakunnan laajimmasta ovivalikoimasta.

Altaat ja peilit

seinävinyyli_laatta_boston

Allasvalikoimamme on laaja ja kattaa erilaisia malja-allasmalleja, upotettavia altaita ja tasoaltaita, joiden materiaali jatkuu saumattomasti pöytätasona. Näitä altaita valmistetaan myös räätälöidyllä mitoituksella ja altaan sijaintia voidaan säätää.

 

Vaikka valopeili on nykyisin korvannut peilikaapin, löytyy valikoimastamme useita erikokoisia peilikaappeja, joiden avulla saadaan lisättyä tärkeää säilytystilaa pieniin kylpyhuoneisiin. Mallistossamme on myös laaja valikoima erilaisia valopeilejä ja seinäpeilejä.

 

Meiltä saat kylpyhuoneeseesi myös suihkut, suihkukaapit ja -seinät sekä erilaiset wc:n ja kylpyhuoneen valaistusratkaisut.

Allaskaapit ja kylpyhuoneen komerot

seinävinyyli_laatta_carmona

Allaskaapin käyttömukavuutta lisätään asentamalla kaappiin laatikostot. Näin sisältö liukuu helposti saataville, eikä käyttäjän tarvitse kumarrella kurkkimaan kaappiin sisälle. Laatikosto toimii hyvin myös muissa alakaapeissa, mikäli tilaan voidaan sijoittaa enemmänkin kalusteita.

 

Lisää kaappitilaa saadaan komeroilla, jotka voivat olla täys- tai puolikorkeita, eli vain jonkin verran pöytätason pinnan yläpuolelle yltäviä. Myös seinälle voidaan sijoittaa seinäkaappeja tai avohyllyjä.

 

Kylpyhuonekalusteet valmistetaan kosteussuojatusta levystä ja valkoisen lisäksi runkoväriksi voi valita puunsävyn tai yksivärisiä sävyjä harmaista mustaan. Ovimallistomme kaikki ovet sopivat myös kylpyhuonekalusteisiin, mutta varsinkin roiskevedelle alttiiksi joutuvissa kaapistoissa suosittelemme käyttämään Premium-malliston ovia.

 

Mallistossamme on myös 100 % vedenpitävästä materiaalista valmistettuja Otsoson Luja -allaskaappeja.

Varaa aika kylpyhuoneen kalustesuunnitteluun!

Suunnitellaan juuri sinulle sopivat kalusteet wc- ja kylpyhuonetiloihin.