Kylpyhuoneet ja wc-kalusteet

Kylpyhuoneet ja wc-kalusteet

Kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet laajasta mallistosta

Altaat

seinävinyyli_laatta_boston

Valmistamiimme kylpyhuone ja wc-kalusteisiin löydät sopivat ovimallit maakunnan laajimmasta ovivalikoimasta.

 

Allasvalikoimamme on laaja ja kattaa erilaisia malja-allasmalleja, upotettavia altaita ja altaita, joiden materiaali jatkuu saumattomasti pöytätasona. Näitä altaita valmistetaan myös räätälöidyllä mitoituksella ja altaan sijaintia voidaan säätää.

 

Valikoimastamme löytyy useita erikokoisia peilikaappeja, joilla saat tärkeätä säilytystilaa pienissä kylppäreissä ja mallistossamme on myös laaja valikoima erilaisia valopeilejä sekä seinäpeilejä.

 

Valikoimiimme kuuluu myös suihkut, sekä suihkukaapit ja -seinät.

Allaskaapit

seinävinyyli_laatta_carmona

Allaskaapin käyttömukavuutta lisätään tekemällä kaappi laatikostolla. Näin sisältö liukuu helposti saataville, eikä käyttäjän tarvitse kumarrella kurkkimaan kaappiin sisälle. Laatikosto toimii hyvin myös muissa alakaapeissa mikäli huoneeseen voidaan sijoittaa enemmän runkoja.

 

Lisää kaappitilaa saadaan komeroilla, jotka voivat olla täys- tai puolikorkeita, eli vain jonkin verran pöytätason pinnan yläpuolelle yltäviä. Vaikka nykyisin valopeili on pääosin korvannut peilikaapin, myös seinälle voidaan sijoittaa seinäkaappeja tai avohyllyjä.

 

Kylpyhuonekalusteet valmistetaan kosteussuojatusta levystä ja valkoisen lisäksi runkoväriksi voi valita puunsävyn tai yksivärisiä sävyjä harmaista mustaan. Ovimalliston kaikki ovet käyvät myös kylpyhuonekalusteisiin mutta varsinkin roiskevedelle alttiiksi joutuvissa kaapistoissa suosittelemme käytettäväksi Premium-malliston ovia.

 

Mallistossamme on myös Otsoson Luja-allaskaappeja, jotka ovat 100% veden kestävästä materiaalista.

Varaa aika kylpyhuoneen kalustesuunnitteluun!

Suunnitellaan juuri sinulle sopivat kalusteet wc- ja kylpyhuonetiloihin.