Helpottaaksemme tarjouksen kysymistä ja edistääksemme kotona pysymistä, olemme luoneet erilaisista huonetyypeistä mallipohjia ja ohjeistuksen kuinka saat itse otettua kalustesuunnittelua varten tarpeellisia mittoja huoneesta. Keittiömallit voi täyttää selaimessa tai ladata tietokoneelle myöhempää käyttöä/täyttöä varten. Jos tallennat tiedoston, pystyt lähettämään samassa postissa myös muita liitetiedostoja, mm. kuvia nykyisestä keittiöstäsi. Ohjesivut aukeavat uuteen ikkunaan.

Neliön mallisella huonepohjalla voit mitoittaa suoran seinän mallisen keittiön, kahden vastakkaisen seinän mallin, kulmamallin sekä kolmen sivun mallin.
Hormimallisilla huonepohjilla voit mitoittaa keittiön, jonka nurkassa kulkee hormi tai kotelo. Huoneesta on kahta mallia, hormi vasemmassa tai oikeassa nurkassa.

Lataa tiedosto huoneen mallia klikkaamalla ja täytä lomake. Ohjeita lomakkeen täyttämiseen saat tästä linkistä.

Kuvaa klikkaamalla pääset lataamaan huonemallin koneellesi. Lisää kysytyt tiedot lomakkeeseen, tallenna tiedosto ja lähetä sähköpostilla myyjällemme.
Mikäli tarvitset ohjeistusta lomakkeen täyttöön, löydät kaavakerivien merkitykset/ohjeen tästä linkistä

Keittiön suunnittelu on helppo aloittaa käymättä myymälässämme. Lataa huoneesi mallia parhaiten kuvaava pohja, kirjoita suunnittelumalliin huoneesi mittoja vastaavat mitat, tarkasta lieden ja vesipisteen paikka, lähetä mitoitettu pohja keittiösuunnittelijallemme.
Jos voit liittää mukaan kuvia nykyisestä keittiöstäsi, osaa suunnittelijamme kysyä tarkennuksia mikäli tarvetta niihin kuvien perusteella ilmenee.

Voit myös laittaa viestikenttään ajatuksiasi ja toiveitasi uudesta keittiöstä tai merkittävimmät epäkohdat nykyisestä keittiöstä. Jos olet jo katsellut ovimallia ja värejä, voit laittaa myös näistä ajatuksia viestikenttään.

Suunnittelijamme laatii huoneesta 3D suunnitelman ja lähettää suunnitelman sinulle katsottavaksi. Voimme lähettää keittiöstä 360 -esityksen, jonka voit katsoa virtuaalilaseilla tai kännykälläsi. Pystyt katsomaan keittiötä kuin seisoisit siellä itse. Materiaalivalinnan jälkeen pääsemmekin tekemään tarjouksen keittiöstä.

Näin korona-aikaan on hyvä välttää kontakteja mutta miksi lytätä haaveet uusista kalusteista. Tämän sivuston työkaluilla saamme suunnittelun täyteen vauhtiin ja parhaassa (koronan kannalta parhaassa) tapauksessa kaupat syntyvät jopa täysin ilman kontaktia. 
Toisaalta itse ottamien mittojen ei tarvitse olla millilleen vaan toki voimme sopia kauppojen toteutuessa ajankohdan, jolloin suunnittelijamme käy ottamassa kohteessa tarkat mitat ja voit olla huolettomin mielin sen suhteen että käyvätkö kalusteet.

Ovimalleja pääset katselemaan esimerkiksi kolmen suurimman ovitoimittajamme sivuilta
Josadoor
Kensa
Mellano

Tasomalleja pääset katselemaan 
laminaattitasotoimittaja Ecolam
kivitasotoimittaja Kivilähde