Komerot ja liukuovet

Komerot-liukuovet

Komerot

Komerot
Keittiötukun valikoimasta löydät komerot juuri sopivalla mitoituksella. Vakiomitoituksessa komeroita löytyy useilla eri korkeuksilla, mutta valmistamme komerot räätälöitynä mihin tahansa korkeuteen ja leveyteen. Sisuksia löytyy runsaasti. Voit yhdistellä komeroihin hyllyjä, koreja, laatikoita, tankoja, erilaisia kenkä- ja housutelineitä, sekä monia muita mekanismeja. Komerot saa perinteisesti saranoituna ja yläkomerot myös ylöspäin avattavin ovin. Komerot saa myös liukuovimaisiksi wingline linkkuovimekanismilla, josta lisää komero-osiossa.

Liukuovet ja liukuovikomerot

Liukuovet
Keittiötukun valikoiman liukuovet ja liukuovikomerot valmistetaan aina asiakkaan tilan mitoituksen mukaisesti. Korkeus, leveys ja syvyys rakennetaan millilleen sopivaan mittaan. Älä tyydy kompromisseihin mitoituksessa kun kaikki käytettävissä oleva tila on hyödynnettävissä millintarkasti. Liukuovia saa useilla eri kehysvaihtoehdoilla ja kehysväreillä. Ovipinnoissa on useita peili- ja lasivärejä, sekä levyvärejä. Ovia voi jakaa vaakasuunnassa ja pystysuunnassa eri materiaaleillekin, joten ilme ja värimaailma on kuhunkin tilaan sovitettava. Jakolistat voidaan määrittää vaikka tapetissa olevan boordin linjaan.
Liukuoviryhmien sisuksissa on runsaasti vaihtoehtoja. Liukuoviryhmiin saat hyllyt, tangot, korit ja laatikot, sekä erilaisia kenkä- ja housutelineitä, siivoustarvikemekanismeja ja paljon muita säilytysratkaisuja. Liukuovivalmistajamme on Kabinetti. Kabinetin liukuovitehdas sijaitsee Polvijärvellä.