Komerot ja liukuovetKomerot ja liukuovet

Kaapit ja komerot toiveidesi mukaan

Liukuovet

Keittiötukun valikoimasta löydät kaapit ja komerot haluamasi tarkoitukseen räätälöitynä ja juuri sopivalla mitoituksella. Vakiomitoituksessa komeroita löytyy useilla eri korkeuksilla, mutta valmistamme komeroita myös räätälöitynä mihin tahansa korkeuteen ja leveyteen.

Erilaisia kaappien sisuksia löytyy runsaasti. Voit yhdistellä komeroihin hyllyjä, koreja, laatikoita, tankoja, erilaisia kenkä- ja housutelineitä sekä monia muita mekanismeja.

Komerot saa perinteisesti saranoituna ja yläkomerot myös ylöspäin avattavin ovin. Komerot saa myös liukuovimaisiksi wingline-linkkuovimekanismilla, josta kerromme lisää komero-osiossa.

Tutustu komerovalikoimaan tästä.

Liukuovet ja liukuovikomerot

Liukuovet

Keittiötukun valikoiman liukuovet ja liukuovikomerot valmistetaan aina asiakkaan tilan mitoituksen mukaisesti. Korkeus, leveys ja syvyys rakennetaan millilleen sopivaan mittaan. Älä tyydy kompromisseihin mitoituksessa, kun kaikki käytettävissä oleva tila on hyödynnettävissä millintarkasti!

Liukuovia saa useilla eri kehysvaihtoehdoilla ja kehysväreillä. Ovipinnoissa on useita peili- ja lasivärejä sekä levyvärejä. Ovia voi jakaa vaaka- tai pystysuunnassa myös eri materiaaleille, jolloin ilme ja värimaailma ovat täysin tilan mukaan sovitettavissa.

 

Liukuoviryhmien sisuksissa on runsaasti vaihtoehtoja. Liukuoviryhmiin saat hyllyt, tangot, korit ja laatikot, sekä erilaisia kenkä- ja housutelineitä, siivoustarvikemekanismeja ja paljon muita säilytysratkaisuja.

Liukuovivalmistajamme on Kabinetti, jonka liukuovitehdas sijaitsee Polvijärvellä.

Tutustu liukuovien valikoimaan tästä.