Kodinhoitohuoneet

Tasot ja välitilat

Kodinhoitohuone tarvittavilla toiminnoilla mittojen mukaan tehtynä

Kodinhoitohuoneen kalusteet

Kodinhoitohuone voi olla kokonaan oma huone tai kodinhoidossa tarvittaville toiminnoille voidaan järjestää oma tilansa myös esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai eteiseen.

 

Kodinhoitohuoneesta löytyy paikka ja toiminnot kaikelle tarpeelliselle. Säilytyspaikka siivousvälineille ja -aineille, toiminnot pyykinhuollolle, säilytystila liinavaatteille ja paljon muuta. Sinä tiedät mitä toimintoja tarvitset, meidän tehtävä on suunnitella tilan käyttö niin, että toiveesi voidaan toteuttaa.

Usein kodinhoitohuoneesta on ovi ulos, joten kodinhoitohuoneeseen on näppärä sijoittaa myös kodin kierrätyspiste. Jätejärjestelmä vie pienemmän tilan keittiöstä ja kodinhoitohuoneeseen sijoitettuun kierrätyskomeroon mahtuu suuremmat astiat, jolloin kierrätysjätettä ei tarvitse viedä niin usein.

Kaikki kalusteemme valmistetaan Joensuussa omalla tehtaallamme. Valmistuksessa käytämme vain kotimaisia ovia, tasoja ja runkoja. Kodinhoitohuonekalusteet tehdään aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan tiloihin sopivilla mitoituksella.

 

Voit valita kodinhoitohuoneeseen maalatun mdf-oven, jolloin pystymme käyttämään lähes rajatonta värimaailmaa koko NCS-S värikartaston väreillä. Maalatussa ovessa on mahdollista valita myös useita erilaisia kuvioita oveen koska mdf on helposti työstettävä materiaali. Huolettomampi vaihtoehto on mikrolaminaattiovi, joka on aina sileä ja värisävyjä löytyy todella laajasti. Mikrolaminaattiovi kestää kovempaa kulutusta ja siedettävästi myös kolhuja sekä kosteutta. Kovaan käyttöön valikoimasta löytyy myös korkeapainelaminaattiovia muutamilla eri väreillä. Kodinhoitohuoneessa voi käyttää myös kalvo-ovea, joka kestää siedettävästi myös roiskevettä sekä kolhuja.

Työtaso kodinhoitohuoneessa on yleensä laminaattitaso. Värivalikoima on laaja ja tasoja löytyy eri paksuuksilla.
Työtasona yleistyy kompakti -tasot, jotka ovat trendin mukaisesti 12mm vahvuisia ja erittäin kovapintaisia työtasoja. Kompakti on 100% vedenkestävä materiaali, jota suositellaan käytettäväksi etenkin märkätiloissa tai roiskevedelle altistuvissa paikoissa. Myös kompakti-tasoissa on hyvä värivalikoima.

Kodinhoitohuoneen toiminnallisuus rakennetaan laadukkailla mekanismeilla. Vaihtoehtoja on lukuisia ja suunnittelupalvelumme auttaa oikean mekanismin valinnassa. Myyjämme kartoittaa tarpeenne ja ehdottaa sopivia ratkaisuja sekä mekanismeja.