Kodinhoitohuoneet

Kodinhoitohuoneet

Kodinhoitohuone tarvittavilla toiminnoilla ja mittojen mukaan tehtynä

Sinä tiedät mitä toimintoja tarvitset kodinhoitohuoneeseesi. Meidän tehtävämme on suunnitella tilan käyttö niin, että toiveesi toteutuvat.


Kodinhoitohuone voi olla kokonaan oma huoneensa tai kodinhoidon toiminnoille voidaan järjestää tilaa myös esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai eteiseen. Toimivasta kodinhoitohuoneesta löytyy paikka ja toiminnot kaikelle tarpeelliselle. Säilytyspaikka siivousvälineille ja -aineille, toiminnot pyykkihuollolle, säilytystila liinavaatteille ja paljon muuta.

Kodinhoitohuoneesta on usein ovi ulos, joten sinne on näppärä sijoittaa myös kodin kierrätyspiste. Jätejärjestelmä vie tällöin pienemmän tilan keittiöstä ja kodinhoitohuoneen kierrätyskomeroon mahtuu usein suuremmat astiat, jolloin kierrätysjätettä ei tarvitse viedä niin usein.

Kaikki kalusteemme valmistetaan Joensuussa omalla tehtaallamme. Käytämme valmistuksessa vain kotimaisia ovia, tasoja ja runkoja. Kodinhoitohuoneen kalusteet tehdään aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan tiloihin sopivilla mitoituksilla.

Kivitasot ja välitilalevyt

Laaja valikoima kodinhoitohuoneen työtasoja

Kodinhoitohuoneen työtaso on yleensä laminaattitaso. Niiden värivalikoima on laaja ja tasoja löytyy eri paksuuksilla.

Työtasona yleistyvät kompakti-tasot, jotka ovat trendin mukaisesti 12 mm vahvuisia ja erittäin kovapintaisia työtasoja. Kompakti on 100 % vedenkestävä materiaali, jota suositellaan käytettäväksi etenkin märkätiloissa tai roiskevedelle altistuvissa paikoissa. Myös kompakti-tasojen värivalikoima on hyvä.

Kodinhoitohuoneen toiminnot ja mekanismit tarpeidesi mukaan

Kodinhoitohuoneen toiminnallisuus rakennetaan laadukkailla mekanismeilla. Vaihtoehtoja on lukuisia ja suunnittelupalvelumme auttaa oikean mekanismin valinnassa. Myyjämme kartoittaa tarpeesi ja ehdottaa niihin parhaiten sopivia ratkaisuja sekä mekanismeja. 

Ota yhteyttä ja varaa aika kalustesuunnitteluun!