Keittiöt

Keittiökalusteet

Keittiöremontti

Maalatut mdf-ovet
Jokainen keittiö on erilainen ja käyttäjillä on omat tapansa sekä tottumuksensa. Keittiötukusta saat remonttikohteeseen yksilöidyn kalustesuunnitelman, huonetilan mittojen mukaisesti räätälöidyt keittiökalusteet ja suurimmat kotimaiset valmistajat kattavasta mallistosta löydät varmasti sopivat värit sekä muodot kalusteille.
Mekanismivalikoimasta pystymme toteuttamaan kaikki toiminnallisuudet ja vaihtoehtoja, sekä ratkaisuita on useita. Keittiötukun keittöremontti sopii tee-se-itse -tekijälle, koska -saat kalusteet kasattuna, mutta voit asentaa ne itse -voit noutaa kalusteet tehtaaltamme tai voimme kuljettaa ne kohteeseen Keittiötukun keittiöremontti sopii ”avaimet käteen” -asiakkaalle, koska -saat kalusteet valmiiksi asennettuna, asentajat hoitavat myös entisten purkamisen ja mahdolliset muut remonttityöt mukaan lukien LVIS-urakoinnin.
Toimitamme kalusteet aina asiakkaan tilan mittojen mukaan, rungot, työpöytätasot, ym. on valmiiksi mittojen mukaan valmistettuja.

Keittiö uuteen taloon

Fino Feel hiekka ja Fino Feel valkea
Keittiötukusta saat uuteen taloosi keittiökalusteet ja muut kodin kalusteet juuri sopivalla mitoituksella.
Suunnittelupalvelumme avulla löydämme parhaat ratkaisut uuteen keittiöösi ja muiden tilojen kalustukseen. Teemme tarjouksen myös valmiiden suunnitelmien pohjalta. Olipa haluamasi tyyli moderni, ajaton tai ”maalaisromanttinen”, suomen suurimmat valmistajat kattavasta valikoimastamme löydät varmasti tyyliisi sopivat mallit ja värit. Myös mekanismeissa valikoima kattaa kaiken tarpeellisen suosituista aamiaiskaappiratkaisuista ja servo-moottorein aukeavista kaapeista aina perinteisiin kulmakaruselleihin. Iso osa kalusteen hinnasta tehdään katseelta piilossa ovien takana, valikoimamme taipuu jokaiseen budjettiin sopivaksi.

Ovivaihto ja stailaus

Liukuovikomerot
Keittiötukusta saat uutta ilmettä ja toiminnallisuutta keittiöösi myös pikkurahalla. Hyväkuntoiset rungot hyödyntämällä säästät suuren vaivan ja rahan työkustannuksissa. Toimitamme entisten runkojen mitoituksen mukaiset ovet kaikista mallistossamme olevista ovimalleista. Laatoituksen päälle sopii erilaiset laminaatista tai alumiinista valmistetut välitilalevyt ja tasoja löytyy useilla väreillä sekä paksuuksilla.
Stailaa keittiösi, vanha keittiö näyttää ovivaihdon ja stailauksen jälkeen ihan uudelta. Entisiin runkoihin voi lisätä myös toiminnallisuutta erilaisilla mekanismeilla ja käytettävyys paranee huomattavasti jo vaihtamalla entisen ovellisen alakaapin laatikostoksi ovivaihdon yhteydessä.
Kaikki keittiömme ovat 100% kotimaisia ja kalusteet valmistetaan omalla tehtaallamme Joensuussa.
Valmistuksessa käytämme vain kotimaisia ovia, tasoja ja runkoja. Keittiökalusteet tehdään aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan tiloihin sopivilla mitoituksilla. Valmistuksessa hyödynnetään yleisiä kalustemitoituksia mutta toiveidenne mukaisesti valmistamme kalusteita vaikka millimetrien tarkkuuksilla.

Kun valitset kalustetoimittajaksi Joensuun Keittiötukun, autat luomaan työtä maakuntaan koska suuri osa alihankkijoistamme sijaitsee Joensuussa ja lähikunnissa. Osa toimittajistamme sijaitsee muualla päin suomea, mutta voit olla varma että kalusteesi on kotimaista tuotantoa.  Joensuun Keittiötukku on paikallinen perheyritys, emmekä kuulu mihinkään ketjuun.  Toimimme ilman välikäsiä ja pystymme pitämään tuotteemme huippulaatuisena samalla kustannusten pysyessä kurissa.

Valitse Joensuun Keittiötukku kun haluat että hinta – laatusuhde on kunnossa.