Keittiöt

Keittiöt

Kaikki keittiömme ovat suurelta osin kotimaisia ja valmistamme kalusteita myös omalla tehtaallamme Joensuussa.

Käytämme valmistuksessa vain kotimaisia ovia, tasoja ja runkoja sekä kotimaisia ja eurooppalaisia altaita ja hanoja. Keittiökalusteet tehdään aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan tiloihin sopivilla mitoituksilla. Valmistuksessa hyödynnetään yleisiä kalustemitoituksia, mutta voimme myös valmistaa kalusteet juuri omien toiveidesi mukaisesti räätälöimällä mitoituksen jopa millimetrin tarkkuudella.

Valitessasi Joensuun Keittiötukun kalustetoimittajaksi autat luomaan työtä maakuntaan, koska suuri osa alihankkijoistamme sijaitsee Joensuussa ja lähikunnissa. Joensuun Keittiötukku on paikallinen perheyritys, joka ei kuulu mihinkään ketjuun. Toimimme ilman välikäsiä ja pystymme siksi pitämään tuotteemme huippulaatuisina, huolehtien samalla kustannusten kurissa pysymisestä.

Valitse Joensuun Keittiötukku, kun haluat keittiöllesi parhaan hinta-laatusuhteen.

 

Varaa aika kalustesuunnitteluun ja aloitetaan keittiöprojekti yhdessä!

Keittiöremontti

Decor-ovi Kvartetti musta-valkoinen.

Joensuun Keittiötukku tarjoaa remonttikohteeseesi yksilöidyn kalustesuunnitelman ja huonetilan mittojen mukaan räätälöidyt keittiökalusteet. Suurimmat kotimaiset valmistajat kattavasta mallistosta löydät varmasti sopivan väriset ja muotoiset kalusteet. Mekanismien osalta pystymme toteuttamaan kaikki toiminnot, joihin meiltä löytyy useita erilaisia ratkaisuja.

 

Keittiötukun keittöremontti sopii ”tee-se-itse” -tekijälle, koska

  • saat kalusteet kasattuna, mutta voit asentaa ne itse
  • voit noutaa kalusteet tehtaaltamme tai voimme kuljettaa ne kohteeseen

Keittiötukun keittiöremontti sopii ”avaimet käteen” -asiakkaalle, koska

  • saat kalusteet valmiiksi asennettuna
  • asentajamme hoitavat myös entisten purkamisen ja mahdolliset muut remonttityöt, mukaan lukien LVIS-urakoinnin

Tutustu keittiökalustevalikoimaan ja varaa aika kalustesuunnitteluun!

Keittiö uuteen taloon

Suunnittelupalvelumme avulla löydämme parhaat ratkaisut uuteen keittiöösi ja muiden tilojen kalustukseen. Teemme tarjouksen myös valmiiden suunnitelmien pohjalta.

Olipa haluamasi tyyli moderni, ajaton tai ”maalaisromanttinen”, löydät Suomen suurimmat valmistajat kattavasta valikoimastamme varmasti tyyliisi sopivat mallit ja värit.

Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen myös mekanismien osalta, aina suosituista aamiaiskaappiratkaisuista ja servo-moottorein aukeavista kaapeista aina perinteisiin kulmakaruselleihin. Iso osa kalusteen hinnasta tehdään katseelta piilossa ovien takana, joten valikoimamme taipuu jokaiseen budjettiin sopivaksi.

Tutustu keittiökalustevalikoimaan ja varaa aika kalustesuunnitteluun!

Premium ovi Sointu Sammal.

Keittiökalustevalikoima

Keittiötukusta saat keittiökalusteet ja muut kodin kalusteet tarvitsemallasi mitoituksella. Toimitamme kalusteet aina asiakkaan tilan mittojen mukaan valmistettuina, jolloin rungot, työtasot jne. sopivat tilaasi täydellisesti. Tutustu keittiökalustevalikoimaan ja varaa aika kalustesuunnitteluun!

Keittiön stailaus ja ovivaihto

Stailaa keittiösi! Vanha keittiö näyttää ovivaihdon ja stailauksen jälkeen ihan uudelta. Entisiin runkoihin voi lisätä myös toiminnallisuutta erilaisilla mekanismeilla. Keittiön käytettävyys paranee huomattavasti jo vaihtamalla ovelliset alakaapit laatikostoiksi ovivaihdon yhteydessä. Tutustu valikoimaan ja lue lisää.