Huonemallit mitoitukseen

Helpottaaksemme tarjouksen kysymistä olemme luoneet erilaisista huonetyypeistä mallipohjia ja ohjeistuksen kuinka saat itse otettua kalustesuunnittelua varten tarpeellisia mittoja huoneesta. 

1. Lataa huonettasi kuvaava keittiömalli ja täytä kysytyt lomaketiedot ja tallenna lomake.
2. Ota kuvia nykyisestä keittiöstä niin suunnittelijamme osaa tarvittaessa kysyä lisätietoja kuvista tekemiensä havaintojen pohjalta
3. Kirjoita viestikenttään toiveet ja huomiot uuden keittiön osalta, sekä nykyisen keittiön ongelmat ja epäkohdat.
4. Lähetä tallennettu keittiömalli, nykyisen keittiön kuvat ja huomioitavat asiat sähköpostilla suunnittelijallemme.

Suunnittelijamme laatii huoneesta 3D suunnitelman ja ottaa sinuun yhteyttä suunnitelman valmistuttua. Voimme sopia tapaamisen myymälään tai toimittaa huoneesta 360-asteen esityksen johon voit tutustua virtuaalilaseilla tai kännykän/tabletin näytöllä liikkumalla kuin olisit keittiössä. Sitten valitsemme mallit ja värimaailman, jonka jälkeen saat kalusteista tarjouksen.
Voit myös varata ajan suunnittelijallemme tästä linkistä.

Mikäli tarvitset ohjeistusta lomakkeen täyttöön, löydät kaavakerivien merkityksen/ohjeen tästä linkistä.

Neliön mallisella huonepohjalla voit mitoittaa suoran seinän mallisen keittiön, kahden vastakkaisen seinän mallisen keittiön, kulmamallin sekä kolmen sivun mallin.
Lataa ohje lomakkeen täyttöön

Hormimallisilla huonepohjilla voit mitoittaa keittiön, jonka nurkassa kulkee hormi tai kotelo. Tässä pohjassa hormi on vasemmassa nurkassa.
Lataa ohje lomakkeen täyttöön

Hormimallisilla huonepohjilla voit mitoittaa keittiön, jonka nurkassa kulkee hormi tai kotelo. Tässä pohjassa hormi on oikeassa nurkassa.
Lataa ohje lomakkeen täyttöön

Huonepojamallin sijaan voit luonnostella huoneen mallin itsekin. Piirrä huoneesi pohjakuva, lisää seinien mitat, ota mitta vesipisteelle ja liedelle (merkitse myös mistä suunnasta mitta on otettu) ja pyri mallintamaan kuvaan myös muita esteitä, esim. patterit, oviaukot, ikkunat, ym. suunnittelussa huomioitavat asiat.
Laita pohjakuvan mukaan aina myös kuvia nykyisestä keittiöstäsi niin suunnittelijamme osaa kysyä lisätietoa mikäli kuvien perusteella tarvetta sellaiseen ilmenee.
Ota yhteyttä myyntiimme